Tvitomanija 2014

Published on April 4th, 2014.

tvitomanija

Pozdrav svima, evo da i ja kažem koju o nadolazećoj tvitomaniji 😀

Dakle svi znamo kako nam je bilo na prošloj, ako  je nekom slučajno promaklo klik ovdje i bacaj pogled 😀
Torbica kaže da će ove godine biti još bolje, još veće i još živopisnije, a s obzirom da se dobro držao s obećanjima na prošloj tvitomaniji – ja mu vjerujem.
Ove godine smo u Protorožu od 12. – 15.06.2014.

Ukratko samo što je tvitomanija i što ona znači baš tebi, vama …

Tvitomanija je konferencija o društvenim mrežama namenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija, preduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta. Svakako, dobrodošli su i svi koji tek žele da se pridruže Internet zajednici.

 

Koje su teme i o čemu će se pričati ?

Tema treće po redu Tvitomanije je usmerena na multimedijalni sadržaj na društvenim mrežama. Fokus je na fotografiji, video i audio materijalu, grafici, animaciji, ali naravno, ni druge teme neće biti zanemarene. Na tri bine paralelno učesnici će raspravljati o korišćenju novih tehnologija, najiskusniji će predstaviti svoja znanja i prikazaće se najbolje studije slučaja.

 

Nego jel ima nešto skroz novo ?   Ima ! 😀

Novitet ove godine svakako je i dan posvećen konferenciji “Food Talk” u organizaiji Colour Press Group. Ljubitelji gurmanluka i hedonizma na Internetu razgovaraće i družiće se celoga dana u sali namenjenoj FoodTalk-u uz degustaciju hrane i vina. Veče 15. juna rezervisano je za tradicionalnu gala dodelu Web Fest nagrada.

 

Kažu iz režije da ne duljim, pa još samo da velim da mi je ove godine Torbica dao široke ruke da organiziram dio tvitomanije koje slobodno zovemo #fotomanija i koja će se baviti isključivo temema / radionicama / panelima vezanim uz fotografiju.
VAŽNO !
Ovim putem pozivam SVE koji misle da imaju nešto lijepo, pametno i interesantno prezentirati ove godine na tvitomaniji na temu fotografije da mi se jave na * FB , TW ili mail *

 

Hvala svima i vidimo se u Portorožu ! 😉

This blog is a part of:
Real Time Web Analytics